Over

Once upon a BINN…

15 Jaar geleden ben ik begonnen om van mijn passie mijn werk te maken en daarmee ontstond destijds “De Kleine Ridder”.  De verkoop van accessoires werd steeds meer uitgebreid en in Tolbert werd de winkel omgedoopt tot BINNwonen.  Helaas werd het pand volledig in as gelegd in 2012… Na een doorstart in Leek gingen de deuren van het nieuwe pand in Tolbert weer open in 2014.  

BINNWonen staat voor interieur en styling: deze mix is wat het zo leuk maakt: enerzijds de winkel in Tolbert waar iedereen binnen kan lopen en de leukste meubelen en accessoires kan vinden, gesitueerd in een prachtig pand. Anderzijds het stylen op locatie, bij mensen thuis.  Omdat dit laatste een vlucht heeft genomen is de winkel alleen geopend op vrijdag en zaterdag. Zo blijft het shoppen nog steeds mogelijk, want het is toch veel leuker om alles te zien en te voelen in plaats van spullen online te kopen.  

Vanuit Landgoed Steenbergerveld te Steenbergen, vlakbij Roden, ga ik op pad om huizen af te stylen. Ook stylisten kunnen hier de leukste accessoires verzamelen om hun project af te stylen. Op afspraak kun je hier ook terecht voor vloerkleden. Omdat interieur en styling niet mijn enige passie is organiseer ik met heel veel plezier allerlei activiteiten in Steenbergen en ontvangen we inspirerende mensen die hun kunsten daar graag laten zien, of het nu gaat om een lezing, een concert of een workshop. Want ja..er is zoveel leuks te doen en het  “landgoed” is hier een superlocatie voor. Kijk voor meer info: https://www.binnwonen.nl/binn-buiten . 

In Steenbergen is ook een natuurhuisje gevestigd, waar je heerlijk kunt onthaasten. Benieuwd? Neem een kijkje op www.landgoedsteenbergerveld.nl

 

Tot ziens! Ilbina