Over

Once upon a BINN…

15 Jaar geleden ben ik begonnen om van mijn passie mijn werk te maken en daarmee ontstond destijds “De Kleine Ridder”.  De verkoop van accessoires werd steeds meer uitgebreid en in Tolbert werd de winkel omgedoopt tot BINNwonen.  Helaas werd het pand volledig in as gelegd in 2012… Na een doorstart in Leek gingen de deuren van het nieuwe pand in Tolbert weer open in 2014.  

BINNWonen staat voor interieur en styling: deze mix is wat het zo leuk maakt: enerzijds de winkel in Tolbert waar iedereen binnen kan lopen en de leukste meubelen en accessoires kan vinden. Het contact met de mensen en de gezellige sfeer van het mooie pand. Anderzijds het inrichten en stylen op locatie, bij mensen thuis of bij bedrijven. Omdat dit laatste een vlucht heeft genomen de laatste jaren is de winkel alleen geopend op vrijdag en zaterdag, zodat het shoppen nog steeds mogelijk blijft, want het is toch veel leuker om alles te zien en te voelen in plaats van spullen online te kopen.  

Vanuit “Studio BINN” in Steenbergen ga ik op pad om huizen af te stylen. Ook stylisten kunnen hier de leukste meubelen en accessoires verzamelen om hun project in te richten of af te stylen. Op afspraak kun je hier terecht voor interieuradvies. Daarnaast ontwikkelen we hier allerlei andere activiteiten, want..er is zoveel leuks te doen en het landgoed biedt hier een superplek voor. Kijk voor meer info: https://www.binnwonen.nl/binn-buiten

 

Tot ziens! Ilbina