Interieuradvies

 

Weet je heel goed wat je mooi vindt maar advies nodig om dat te vertalen naar jouw thuis? Ik denk graag mee om tot een kloppend eindresultaat te komen dat past bij jou, wie je bent, hoe je leeft en wat je belangrijk vindt.  Elke vraag en wens is anders en ook elk interieur zal weer heel anders zijn.

Momenteel plannen we nieuwe aanvragen weer in vanaf januari

Intake/kleuradvies
€ 100,00 (ongeveer 1 -1,5 uur)

Na een kennismaking bij u thuis krijg ik een indruk van de woning, de wensen en de knelpunten.. Aan de hand van de door u gemaakte moodboards, een plattegrond en sfeerfoto’s komen onderwerpen als licht, kleurgebruik, indeling en inrichting aan bod.

Met alle input ga ik aan de slag om tot een interieuradvies te komen. In dit gesprek wordt de tijdsplanning en het budget besproken en het verdere verloop van het proces. De kosten van de intake worden in mindering gebracht als u een interieurplan wilt. (stap 2) 

Interieurplan
€ 250,00 
Aan de hand van de intake volgt de presentatie van het plan: keuzes toegelicht naar aanleiding van een levend moodboard in de winkel, ondersteund met stalen en schetsen. 

Als we het eens zijn over het plan kan alles in gang worden gezet! Wij kunnen u ondersteunen in de aanschaf van verf, behang, textiel, meubelen en verlichting. 

Maakt u hier gebruik van? Dan komen de kosten van de intake te vervallen.

Mocht er naar aanleiding van het interieurplan meer begeleiding wenselijk zijn, dan worden de kosten hiervan besproken.  

Styling
€ 150,00 (ongeveer 2-3 uur)
Als de basis staat, zorgen accessoires voor de puntjes op de i. Rekening houdende met het overeen gekomen budget wordt de ruimte afgestyled. Dit doe ik terwijl u er niet bent, zodat u wordt verrast door het eindresultaat en u in 1 oogopslag ziet wat u mooi vindt en wat niet.

Uiteraard heeft u het laatste woord als het gaat om de finishing touch. Wij gaan voor het meest optimale resultaat!

Snelstyling

Is de basis in je huis goed, maar mist u de finishing touch? Dan is snelstyling misschien iets voor u! Snel resultaat en toch een metamorfose. Het minimaal te besteden bedrag is 1000 euro en de stylingskosten bedragen 150 euro. Hiervoor nemen we tot 3 uur de tijd. 

 

Inschrijfformulier Interieuradvies: