Interieuradvies & Styling

Momenteel plannen we nieuwe aanvragen weer in vanaf juni 2021.

Direct contact? Mail naar info@binnwonen.nl of bel naar 0594-515242

Kleuradvies
Kleur is van groot belang in huis: het is sfeerbepalend en is mede onderdeel van een kloppende basis. Heb je hulp nodig bij de kleurkeuze in huis, dan kun je een kleuradvies aanvragen. Ik kom bij je thuis met kleurkaarten en breng ter plekke een kleuradvies uit. Kosten: € 125,00 
Interieuradvies
Weet je heel goed wat je mooi vindt maar heb je advies nodig om dat te vertalen naar jouw thuis? Ik denk graag mee om tot een kloppend eindresultaat te komen dat past bij jou, wie je bent, hoe je leeft en wat je belangrijk vindt.  Elke vraag, wens, huis en situatie is anders en ook elk interieur zal dan ook weer heel anders zijn.
Na het bespreken van je wensen bij jou thuis volgt een kleuradvies, een voorstel qua indeling van de ruimte met een plattegrond op schaal en een aankoopadvies voor de meubelen. Het resultaat hiervan ondersteun ik met een levend moodboard zodat je een goede indruk krijgt van de “look en feel” van het geheel. Hiervoor ontvang ik je graag in onze ontwerpstudio in Steenbergen.                                                   Kosten: € 595,00 (hiervoor wordt 8 uur input gerekend, bij extra te maken uren geldt een uurtarief van 65 euro ex BTW)
Styling
Is de basis in je huis goed, maar mis je de finishing touch? Dan is afspraak voor een styling misschien iets voor jou! Snel resultaat en toch een metamorfose.                                                                                        Kosten:  het minimaal te besteden bedrag is 1000 euro en de stylingskosten bedragen 150 euro. Hiervoor nemen we tot ongeveer 3 uur de tijd. Heb je al een bovenstaand interieuradvies doorlopen dan worden de kosten van de styling a 150 euro niet in rekening gebracht. 
Inschrijfformulier Interieuradvies: