Binn Buiten

Zondag 12 juni Workshop Natuur illustratie & wildplukken

Een workshop waarbij de vondsten van het wildplukken de basis vormen voor jouw illustraties. Na een wandeling op het landgoed Steenbergerveld waarbij je de mooiste vondsten verzamelt, neemt Rianne je mee in de wereld van het illustreren. Hierbij heb je geen tekenervaring nodig. Een inspirerende middag in de natuur in een relaxte sfeer, een hapje en drankje, tijd voor elkaar en je gaat met je eigen creatie en een goodie bag naar huis. Even tijd voor jezelf!

Zondag 12 juni 2022, tijd: 13.00-16.30 uur, kosten: 55,00 p.p. incl koffie/thee, hapjes, materialen en goodiebag. Opgave kan via www.kleine-dingen.nl

Zondag 10 Juli Buitenconcert Alexander Broussard plays Billy Joel

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen.
Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger ‘Piano Man’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘Honesty’ of lekkere Rock & Roll zoals ‘Only the good die young’. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (70+) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience.

Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast. Momenteel is hij te zien in het tv-programma “Battle of the bands”.


 

Locatie: Landgoed Steenbergerveld, Middendrift 12, 9307 TB Steenbergen

Kaarten a 22,50 (incl pauzedrankje) zijn te reserveren via info@binnwonen.nl

Het concert om 11.00 uur en het concert om 13.00 uur zijn beide uitverkocht. Mocht blijken dat het prachtig weer wordt 10 juli, zullen we extra kaarten verkopen dus wil je kans maken er toch bij te zijn, meld je dan aan voor de reservelijst!

Buikpijnresetmethode

Mark Goedegebure neemt zijn clienten tijdens de buikpijnresetmethode een dagdeel mee naar Steenbergen om in de natuur stappen te zetten in dit proces naar een pijnvrij en energiek leven. www.buikpijnresetmethode.nl