Binn Buiten: welkom op “Landgoed Steenbergerveld”!

Op ons mooie “Landgoed Steenbergerveld” in Steenbergen (Dr) organiseren we verscheidene binnen- en buitenactiviteiten. Kleinschalig en ongedwongen, binnen en buiten en vooral dichtbij de natuur. Welkom!

AGENDA

Verwacht:

Expositie: schilderijen van Sybolt de Jong en viltwerk van Lieselot Smilde

“The Black River Roots”

Sit back en relax bij de heerlijke American roots muziek van deze 5 koppige band. Eigen werk wordt afgewisseld met niet voor de hand liggende covers! Britney Spears of de Beatles in een jasje alsof het rechtstreeks uit Tennessee, Mississippi of Louisiana komt!

Zondag 10 Juli Buitenconcert Alexander Broussard plays Billy Joel


Zondag 14 augustus 2022: Ilse Oversier :”Sounds of healing”

http://www.ilseoversier.com

Zondag 21 augustus 2022: Yoga in Concert: Jan Kuiper en Yvonne de Hoop

WORDT VERPLAATST NAAR ANDERE DATUM

Gitarist, Yogi en schrijver Jan Kuiper en zijn vrouw Yvonne de Hoop verzorgen samen al jaren spraakmakende yogaconcerten. Jan is naast professioneel gitarist een autoriteit op het gebied van Yoga, Meditatie, Zen en Boeddhisme. Yvonne is specialist op het gebied van adem, beweging en ontspanning. Stel je voor: je gaat zitten en terwijl je rustig in- en uitademt hoor je de betoverende klanken van een gitaar. Wanneer je vervolgens op je yogamat gaat liggen hoor je een zachte stem die je begeleidt om in een meditatieve flow te komen..welkom bij yoga in concert! Yogahoudingen, muzikale klanken en meditatie komen samen tijdens deze bijzondere uitvoering. Alles mag: actief meedoen op je eigen yogamat, achteruit leunen en genieten van de muziek of een combi van beiden.

Buikpijnresetmethode

Mark Goedegebure neemt zijn clienten tijdens de buikpijnresetmethode een dagdeel mee naar Steenbergen om in de natuur stappen te zetten in dit proces naar een pijnvrij en energiek leven. www.buikpijnresetmethode.nl

Wil jij een met een kleine groep een activiteit organiseren op landgoed Steenbergerveld? Mail mij en we bespreken de mogelijkheden. info@binnwonen.nl

Op het landgoed kun je ons kleine natuurhuisje boeken om een nacht of een paar nachten off line en off grid te zijn. Interesse? Kijk op: http://www.natuurhuisje.nl en zoek op natuurhuisje Steenbergerveld.