Binn Buiten: welkom op “Landgoed Steenbergerveld”!

Op ons mooie “Landgoed Steenbergerveld” in Steenbergen (Dr) organiseren we verscheidene binnen- en buitenactiviteiten. Kleinschalig en ongedwongen. Binnen en buiten. Dichtbij de natuur. Welkom!

AGENDA

Zondag 10 Juli Buitenconcert Alexander Broussard plays Billy Joel

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen.
Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger ‘Piano Man’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘Honesty’ of lekkere Rock & Roll zoals ‘Only the good die young’. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (70+) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience.

Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast. Momenteel is hij te zien in het tv-programma “Battle of the bands”.


 

Locatie: Landgoed Steenbergerveld, Middendrift 12, 9307 TB Steenbergen

Kaarten a 22,50 (incl pauzedrankje) zijn te reserveren via info@binnwonen.nl

Het concert om 11.00 uur en het concert om 13.00 uur zijn beide uitverkocht. Mocht blijken dat het prachtig weer wordt 10 juli, zullen we extra kaarten verkopen dus wil je kans maken er toch bij te zijn, meld je dan aan voor de reservelijst!

Zondag 14 augustus 2022: Ilse Oversier :”Sounds of healing”

Laat je meevoeren door prachtige rustgevende muziek tijdens dit concert van Ilse Oversier. Naast haar zelfgeschreven nummers zal Ilse intuïtieve klanken ten gehore brengen, begeleid met gitaar, handpan en kwartse klankschalen. Een helende en magische ervaring! Er is gelegenheid om bij dit concert te liggen of te zitten, waar je je prettig bij voelt. Neem zelf een matje of kussen mee.

Locatie: Landgoed Steenbergerveld, Middendrift 12, 9307 TB Steenbergen

Inloop: 15.00 uur, het concert begint om 15.30 u-17.00 uur.

Kaarten a 20,00 incl drankje zijn te bestellen via info@binnwonen.nl

http://www.ilseoversier.com

Zondag 28 Augustus 2022: “Black River Roots”

Sit back en relax bij de heerlijke American roots muziek van deze 5 koppige band. Eigen werk wordt afgewisseld met niet voor de hand liggende covers! Britney Spears of de Beatles in een jasje alsof het rechtstreeks uit Tennessee, Mississippi of Louisiana komt!

Inloop: 14.00 uur, het optreden begint om 14.30 u – 16.30 u met een pauze. Kaarten a € 22,50 incl pauzedrankje zijn te bestellen via info@binnwonen.nl

Buikpijnresetmethode

Mark Goedegebure neemt zijn clienten tijdens de buikpijnresetmethode een dagdeel mee naar Steenbergen om in de natuur stappen te zetten in dit proces naar een pijnvrij en energiek leven. www.buikpijnresetmethode.nl

Wil jij een met een kleine groep een activiteit organiseren op landgoed Steenbergerveld? Mail mij en we bespreken de mogelijkheden. info@binnwonen.nl