Binn Buiten: welkom op “Landgoed Steenbergerveld”!

Op ons mooie “Landgoed Steenbergerveld” in Steenbergen (Dr) organiseren we verscheidene binnen- en buitenactiviteiten. Kleinschalig en ongedwongen, binnen en buiten en vooral dichtbij de natuur. Welkom!

AGENDA

Zondag 4 juni 2023: Alexander Broussard & Friends: “Le Canzoni Italiani”

Tijdens dit bijzondere concert neemt Alexander je mee op een muzikale reis terug naar zijn roots, langs een persoonlijke selectie uit het mooiste van de Italiaanse popmuziek. Geniet van songs van Eros Ramazotti, Paolo Conte, Zucchero, Andrea Bocelli, Laura Pausini en veel meer!

Ochtendconcert: Inloop 10.30 u/Aanvang 11.00 u

Middagconcert: Inloop 14.30 u/Aanvang 15.00 u (uitverkocht)

€ 25,00 incl kop koffie/thee. Kaarten bestellen kan op: www.landgoedsteenbergerveld.nl

Zondag 25 juni 2023: “Tas de Pierres”: Kleinschalige buitenfair in Steenbergen

11.00-17.00 uur vrij entree

Kleinschalige gezellige buitenfair met een frans tintje. Kom genieten van mooie kunst, prachtige bloemen, textiel, keramiek, glas in lood, vilt en unieke sieraden. Heerlijke lekkernijen van West Angus & meer en biologische drankjes van Moj. De heren kunnen zich laten verwennen door een barbier. In de HK pop up storen kun je de nieuwste items van Hk vinden en maak je kans op een gratis vaas, hoe leuk is dat..! Gewoon een dagje lekker uit in een prachtige omgeving! Parkeren kan langs de inrit aan de Middendrift, toegang is gratis.

Zondag 27 augustus 2023: Je kunt ons vinden op met servies van HK op de “Liefair” in Lieveren

Zondag 24 september 2023: “Highway Men” door Erik Neimeijer

Er zijn nog kaarten!!

Johnny Cash, Willie Nelson, Waylon Jennings en Kris Kristofferson zijn samen verantwoordelijk voor de mooiste liedjes van Amerika en vormden samen de supergroep Highwaymen. De mooiste verhalen, de prachtigste liedjes en de grootste ego’s van de countrymuziek komen samen in deze voorstelling.
Zanger/gitarist/pianist en kunstschilder Erik Neimeijer vertolkt de pareltjes in dit genre alsof hij er zelf bij was toen ze geschreven werden, en hij neemt zijn publiek mee langs de eindeloze highways, motels, studio’s en zalen. Poker, vrouwen, whiskey en pedalsteelgitaren vormen het decor, uiteraard kunstzinnig weergegeven en vergezeld van een expositie van zijn schilderijen die bekend staan om hun unieke Caribische stijl met vele kleuren. Erik exposeerde in vooraanstaande galerieën in Manhattan, New York, Madrid, Bonaire en Parijs.

Vanaf 13.30 inloop, aanvang om 14.00 uur. 
Entree: 20,- incl. pauze drankje. Graag contant betalen bij aankomst. Reserveer je tickets via www.landgoedsteenbergerveld.nl

Meer weten over de activiteiten op Landgoed Steenbergerveld? www.landgoedsteenbergerveld.nl